6.Sınıf Bilişim Teknolojileri Yazılı Soruları

6.sınıf bilişim yazılı soruları ve cevap anahtarlı olarak eklenmiştir. Tüm senenin bilişim testlerini çözmek ve yazılı sınavlardan yüksek puan almak isteyenler mutlaka bu testleri çözsün :)

6.sınıf bilişim yazılı soruları kategorisinde yer alan test sorularının tamamı güncellenen yeni müfredata göre özenle hazırlanmıştır. Özellikle sınav öncesi sınava hazırlık yapmak isteyen öğrencilerim ve öğretmenlerim aşağıda yer alan;

  1. 6.sınıf 1.dönem 1.yazılı soruları
  2. 6.sınıf 1.dönem 2.yazılı soruları
  3. 6.sınıf 2.dönem 1.yazılı soruları
  4. 6.sınıf 2.dönem 2.yazılı soruları
sınav sorularını mutlak çözüp sınav öyle girsinler. Ayrıca burada yer alan yazılı sınav sorularını da öğretmen arkadaşlarım sınavda tekrar amaçlı olarak kesinlikle çözdürsünler :) Hem derste çok eğlenceli zaman geçiyor hem de öğrencilerimiz eğlenerek konu tekrarı yapmış oluyor :) Ayrıca burada yer alan soruları EBA test içerisinde de paylaşarak diğer öğrencilerle de kolay bir şekilde paylaşabilirsiniz.


Daha fazla bilişim teknolojileri test soruları ve cevapları için bilisimtestleri.blogspot.com adresini ziyaret edebilirsiniz :)

5 yorum:

  1. Testlerin cevaplarina nasil ulasabilirim acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Testleri cevapları direkt olarak paylaşılmıyor. Bu soruları online olarak site içerisinde de paylaşıyorum oradaki soruları çözerek hem konuyu öğrenmiş olursun hem de kendin cevap anahtarı çıkarmış olursun

      Sil
    2. zaten doğruysa veya yanlışsa siteden mesaj geliyor ki

      Sil
  2. Bilişim testleri çözebileceğimiz gerçekten süper bir site :)

    YanıtlaSil