5.Sınıf Bilişim Teknolojileri 1.Dönem 2.Yazılısı Çöz-2

Share:
5.sınıf bilişim 1.dönem 2.yazılı soruları ile bilişim yazılısından yüksek puanlar alabilirsiniz. Soruları hazırlarken elimden geldiğince kolay, orta ve zor seviye soruları seçmeye çalıştım. Umarım sizler için fayda sağlayan bir içerik olmuştur.

5.Sınıf Bilişim 1.Dönem 2.Yazılı Sınava Hazırlık

5.sınıf bilişim teknolojileri 1.dönem 2.sınavına hazırlık  yapmak isteyen öğrencilerimiz kesinlikle bilişim testleri sitemiz içerisinde yer alan tüm sorulara baksınlar. Sorular bilişim teknolojileri 3 öğretmen tarafından özenle hazırlanmaktadır. Konuların mantığını anladığınız zaman bilişim sınavlarından yüksek notlar alabileceğinize emin olabilirsiniz.

Bilişim testleri sitemiz içerisinde kısa en yeni soruları bulabilirsiniz. Sorular güncel müfredata uygun olarak tekrar hazırlanmıştır. Sitemiz içerisinde bilişim teknolojileri ile ilgili tüm kazanım kavrama testlerini sanal ve interaktif olarak çözebilirsiniz. bilisimtestleri.blogspot.com/p/5-sinif-bilisim-teknolojileri-yazili adresi içerisinde yer alan cevap anahtarlı 5.sınıf bilişim yazılı sınav sorularını da çözmeyi sakın unutmayın :)



  
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Hiç yorum yok