5.Sınıf Bilişim Teknolojileri 1.Dönem 2.Yazılısı Çöz-4

Share:
Merhaba sevgili arkadaşlar ilk olarak Bilişim Testleri sitemize hoş geldiniz :) 5.sınıf bilişim teknolojileri 1.dönem 2.yazılı sınav sorularının 4.kısmı sizlerle. Sınav sorularımız içerisinde en çok sorular sorular ise şu konulardan hazırlanmıştır:
  • E-devlet
  • Microsoft Word
  • Dosya uzantıları
  • Site uzantıları (org, gov, com, net)
Yukarıda yer alan konu başlıkları 5.sınıf bilişim teknolojileri 1.dönem 2.yazılı sınav konuları içerisinde yer alan en temel konular içerisinde yer almaktadır.

5.sınıf öğrencilerim ile yapmış olduğum sohbetlerde sınava hazırlanırken site içerisinde yer alan soruların gerçekten kendilerini çok mutlu ettiğini ve sınav öncesi hazırlık açısında epey faydalı olduğunu söylüyorlar. Öğretmen arkadaşlarımda burada yer alan sorular ile sınav öncesi hazırlık ve tekrar yapabilir ve öğrencileriyle çok zevkli ders işleyebilirler.

5.Sınıf Bilişim 1.Dönem 2.Yazılı Sınav Soruları-4

5.sınıf bilişim teknolojileri sınav sorularını aşağıda yer alan ilerleme butonları ile kolay bir şekilde çözebilirsiniz arkadaşlar. İlk olarak doğru cevabı bulmanız ve daha sonra CEVAPLA butonu ile cevap vermeniz gerekmektedir. Yapamadığınız ya da anlamadığınız noktaları hiç çekinmeden sorabilirsiniz.

Bilişim testleri sitemiz içerisinde kısa en yeni soruları bulabilirsiniz. Sorular güncel müfredata uygun olarak tekrar hazırlanmıştır. Sitemiz içerisinde bilişim teknolojileri ile ilgili tüm kazanım kavrama testlerini sanal ve interaktif olarak çözebilirsiniz. bilisimtestleri.blogspot.com/p/5-sinif-bilisim-teknolojileri-yazili adresi içerisinde yer alan cevap anahtarlı 5.sınıf bilişim yazılı sınav sorularını da çözmeyi sakın unutmayın :)



  
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Hiç yorum yok