6.Sınıf Bilişim Ara, Tara, Sor, Sorgula Test Soruları Çöz-1

Share:
6.sınıf bilişim testleri içerisinde yer alan ara,tara,sor, sorgula konusu test soruları ile devam ediyoruz arkadaşlar. 6.sınıf bilgisayar ara, tara, sor, sorgula test soruları içerisinde yer alan sorularını 6.sınıf bilişim teknolojileri 1.dönem 1.yazılı sınavından karşınıza çıkacağını düşünüyorum lütfen soruları çözerken dikkatli olun :)

6.SINIF BİLİŞİM ARA, TARA,SOR, SORGULA TESTİ

Ara, tara, sor, sorgula konu  testi içerisinde 10 adet soru yer almaktadır. Doğru olduğunu düşündüğünüz şıkkı seçiniz ve CEVAPLA butonu ile cevabınızı kontrol ediniz. Kaç doğru kaç yanlış yaptığınızı da mutlaka yorum formu ile yazınız :) Sorular içerisinde genelde eba, arama motorları, internet kullanımı ile ilgili sorular yer almaktadır. Bu tarz sorular bilişim teknolojileri yazılı sınavında karşınıza bol bol çıkar lütfen dikkat edelim :)

Genelde 12.hafta konusu olan ara, tara, sor, sorgula konusu ile ilgili konu anlatımı için Bilişimci Ruh sitesini de ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca bilişim testleri sitesi içerisinde diğer çalışma sorularını da online ve sanal olarak çözerek konu tekrarı yapabilirsiniz. 6.sınıf bilişim yazılı soruları kategorisi içerisinde yer alan soruları da kesinlikle çözmenizi öneririm.




  
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

4 yorum: