5.Sınıf Bilişim Dijital Ürün Oluşturma Test Soruları Çöz-1

Share:
Bilişim testleri ile ilgili sitemiz içerisinde sizlere en iyi testleri sunmaya devam ediyoruz :) Bu testimiz içerisinde 5.sınıf bilişim teknolojileri 15.hafta konusu olan dijital ürün oluşturma konusu ilgili test çözeceğiz.

5.sınıf dijital ürün oluşturma konusu aslında microsoft word, microsoft powerpoint, gimp, canva, paint gibi programlarla ortaya bir ürün çıkartarak eba gibi platformlarda paylaşmayla ilgili. Kısaca bu ünite aslında yeni bir ünite değil. Bizlerin eski konularda öğrendiğimiz konu tekrarı gibi düşünebilirsiniz :)

5.SINIF BİLİŞİM DİJİTAL ÜRÜN OLUŞTURMA TESTİ

Dijital ürün oluşturma konu testi içerisinde 10 adet soru yer almaktadır. Doğru olduğunu düşündüğünüz şıkkı seçiniz ve CEVAPLA butonu ile cevabınızı kontrol ediniz. Kaç doğru kaç yanlış yaptığınızı da mutlaka yorum formu ile yazınız :)

Ayrıca bilişim testleri sitesi içerisinde diğer çalışma sorularını da online ve sanal olarak çözerek konu tekrarı yapabilirsiniz. bilisimtestleri.blogspot.com/p/5-sinif-bilisim-teknolojileri-yazili kategorisi içerisinde yer alan soruları da kesinlikle çözmenizi öneririm.




  
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Hiç yorum yok