6.Sınıf Bilişim Dijital Dünya Test Soruları Çöz-1

Share:
Bu testimiz ile 6.sınıf dijital dünya konusu ile ilgili test çözeceğiz arkadaşlar. bilisimtestleri.blogspot.com/p/anasayfa içerisinde yer alan testimizi özellikle bilişim yazılı sınavı öncesi çözerseniz sizler için daha iyi olacaktır.

6.sınıf bilişim testleri ile ilgili sitemiz içerisinde yer alan tüm soruları kesinlikle çözmenizde fayda var. Ayrıca EBA içerisinde yer alan bilişim testlerine de mutlaka bakmanızı öneririm. Bu konu bilişim teknolojileri 7.ünite konusu içerisinde yer almaktadır. 7.hafta dijital dünya konusu yazılı sınavda karşınıza kesinlikle çıkacaktır.

6.SINIF BİLİŞİM DİJİTAL DÜNYA TESTİ

Dijital dünya konu testi içerisinde 10 adet soru yer almaktadır. Doğru olduğunu düşündüğünüz şıkkı seçiniz ve CEVAPLA butonu ile cevabınızı kontrol ediniz. Kaç doğru kaç yanlış yaptığınızı da mutlaka yorum formu ile yazınız :)

Ayrıca bilişim testleri sitesi içerisinde diğer çalışma sorularını da online ve sanal olarak çözerek konu tekrarı yapabilirsiniz. bilisimtestleri.blogspot.com/p/6-sinif-bilisim-teknolojileri-yazili kategorisi içerisinde yer alan soruları da kesinlikle çözmenizi öneririm.




  
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Hiç yorum yok